Burgeri, muzică și voie bună, la iarbă verde în mijlocul orașului, de vineri până duminică

Burgeri, muzică și voie bună, la iarbă verde în mijlocul orașului, de vineri până duminică

Burgerfest, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, își va desfășura cea de-a șaptea ediție între 26 și 28 mai, la Verde Stop Arena din cartierul Floreasca. Se anunță un festin pentru toți cei pasionați de burgeri, dar și momente de relaxare pură, la iarbă verde, pentru cei care caută un motiv bun pentru a ieși din casă.

Burgerfest 2023 va prezenta peste 60 de sortimente de burgeri, gătiți de restaurante din București și orașe precum Cluj-Napoca, Sibiu, Năvodari sau Mangalia.

După cum ne-a obișnuit, Burgerfest va premia și în acest an „Cel mai bun burger”, în cadrul unei competiții la care sunt invitate toate restaurantele din festival. Juriul care va decide câștigătorul este format din personalități relevante din domeniul culinar și anume: chef Oana Irina Coantă (chef, manager și co-proprietar la Bistro de l’Arte din Brașov), chef Radu Dumitrescu (creator de gusturi la Voila, respectiv Lovin’ Wine Bar & Bistro și jurat MasterChef Romania), chef Mihai Toader (co-owner si chef la Soro.lume și co-autor la Fragmente), Cristi Dandeș (creator al FoodOfBucharest, chef, fotograf, influencer), Dragoș Mihăilă (jurnalist, autor al rubricii „Mănânc pentru tine” la b365.ro).

Competiția „Cel mai bun burger” se va ține din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.

Foto: Facebook BurgerFest

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de muzica bună și activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

Accesul la Burgerfest se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 25 lei pentru tichetele de o zi și 50 de lei pentru abonamentele ce permit accesul in toate cele trei zile de festival.

Este permis accesul gratuit pentru minorii sub 14 ani, însoțiți de unul dintre părinți / reprezentant legal sau convențional posesor de bilet valid. Persoanele cu dizabilităţi certificate au acces gratuit cu însoţitor sau fără, în baza unui certificat valid (este acceptată şi copia acestuia). Accesul in locație se face în limita locurilor disponibile, conform prevederilor legale în vigoare, prioritate și acces garantat având posesorii de abonamente.

Festivalul este organizat de Mixtopia Events, iar bilete se găsesc pe iabilet.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.1 ° C
11.6 °
10 °
86 %
2.6kmh
0 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii