Netflix va descărca automat filme şi seriale pe dispozitivele mobile

Netflix va descărca automat filme şi seriale pe dispozitivele mobile

Netflix a anunţat “Downloads for You”, o nouă facilitate a aplicaţiei sale de Android, care va fi responsabilă de descărcarea automată a conţinutului. În cursul acestui an, aceeaşi facilitate va fi lansată şi pe iOS.

Opțiunea va trece pe pilot automat download-ul conţinutului pentru vizualizare offline, în funcţie de ceea ce serviciul de streaming crede că i-ar plăcea utilizatorului. Activarea acestei funcţii va face ca Netflix să descarce singur filme şi seriale despre care crede că sunt pe placul utilizatorului, potrivit techcrunch.com. Algoritmul serviciului va face alegerea pe baza istoricului de vizionare al profilului utilizat.

“Downloads for You” va funcţiona independent pentru fiecare profil în parte, astfel că fiecare profil va avea propria listă de download-uri şi va putea specifica propria limită de spaţiu. Există trei opţiuni în acest sens: 1GB, 3GB şi 5GB.

Cu noua facilitate, Netflix ţinteşte pieţe în curs de dezvoltare socială, acolo unde Android este foarte răspândit, iar planurile mobile sau disponibilitatea reţelelor sunt problematice. Cu filmele şi seriale descărcate automat în prealabil, utilizatorul va putea viziona şi atunci când nu dispune de o conexiune la internet.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
26.1 ° C
26.2 °
26 °
61 %
2.1kmh
20 %
vin
37 °
sâm
38 °
Dum
39 °
lun
36 °
mar
31 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii