Primele nume anunțate de Summer Well 2024

Primele nume anunțate de Summer Well 2024

Summer Well, festivalul care de peste un deceniu înfrumusețează verile pe Domeniul Știrbey de la Buftea și-a anunțat primele capete de afiș. Keane, Nothing But Thieves, Two Door Cinema Club sunt primele nume importante anunțate de către organizatori pentru evenimentul ce va avea loc între 9 și 11 august.

Keane este una dintre cele mai de succes trupe ale anilor 2000 din Marea Britanie, cunoscută pentru hituri precum Everybody’s Changing, Somewhere Only We Know, Bedshaped, Crystal Bal sau Nothing in My Way. Formația a inclus și țara noastră în turneul aniversar de 20 de ani de la lansarea albumului Hopes and Fears (2004).

Keane, Nothing But Thieves și Two Door Cinema Club au fost pe afișul Summer Well și în 2020, însă atunci pandemia a dat toate planurile peste cap și a stricat aniversarea de 10 ani a festivalului. Acum, cea de treisprezecea ediție pare să fie cu noroc.

Bilete pentru festival se pot achiziționa de summerwell.ro. Un abonament de trei zile costă astăzi 375 de lei. Prețul va crește pe măsură ce ne apropiem de eveniment.

Foto: Facebook Summer Well

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
16.3 ° C
17.7 °
13 °
55 %
2.1kmh
0 %
sâm
24 °
Dum
26 °
lun
29 °
mar
28 °
mie
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii