S-a redeschis I’Velo. Bucureștenii, invitați să pedaleze prin oraș

S-a redeschis I’Velo. Bucureștenii, invitați să pedaleze prin oraș

Bucureștenii sunt așteptați să se plimbe pe străzile și prin parcurile din oraș cu bicicletele I’Velo. Centrele de  închiriere din Parcul Regele Mihai și Parcul Tineretului sunt acum din nou deschise, alături de cele 26 de stații automatizate din centrul orașului.

Sistemul de bikesharing I’Velo este dezvoltat de Asociația Green Revolution cu spriinul Raiffeisen Bank și reprezintă o oportunitate excelentă pentru bucureșteni de a adopta bicicleta ca mijloc de transport zilnic sau pentru recreere. Aceasta încurajează activitatea fizică și mobilitatea prietenoasă cu mediul, și contribuie la îmbunătățirea calității vieții în orașe, reducerea traficului și a emisiilor de carbon.

„Obiectivul nostru este ca oamenii să folosească bicicleta indiferent de sezon sau de vremea de afară. Nu există vreme nepotrivită pentru mersul pe bicicletă, atât timp cât suntem echipați corespunzător. Tocmai de aceea am deschis centrele mai devreme anul acesta, pentru a oferi oamenilor un motiv în plus să înceapă să pedaleze prin oraș”, a declarat Raluca Fișer, Asociația Green Revolution.

Informații despre tarifele, abonamentul I’Velo și beneficiile acestuia, se găsesc pe ivelo.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
13 ° C
14.9 °
12 °
87 %
4kmh
40 %
Dum
22 °
lun
23 °
mar
23 °
mie
22 °
joi
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii