Seria de evenimente Corp | Cunoaștere | Conexiuni, la a doua ediție

Seria de evenimente Corp | Cunoaștere | Conexiuni, la a doua ediție

Librăriile Cărturești invită cititorii la mișcare, dans și poezie în cadrul seriei de evenimente Corp | Cunoaștere | Conexiuni. A doua ediție a acestei manifestări are loc între 5 și 15 februarie în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Suceava, Bacău și Buzău.

În această nouă ediție a seriei, „corpul” ne poartă prin sport, psihologie, psihanaliză, medicină, rutine sănătoase, religie, dans, teatru și poezie. Calendarul de evenimente cuprinde dezbateri, interviuri și ateliere, performance-uri și chiar două cluburi de carte, unul dedicat bunelor obiceiuri, iar celălalt sportului în manga.

Printre invitații ediției se numără Cătălina Dumitrescu, Ioana Scoruș, Vlad Stroescu, Crina Pintea, Andreea Vasile, Valeriu Nicolae, Oana și Bogdan Solomon, Radu Restivan, Ștefan Lupu, Andreea Novac, Valentina da Piante, Ana Maria Pop, Alex Ciorogar, Raluca Boantă, Lena Chilari, Cătălin Moise și mulți alții.

De la aceștia, publicul are șansa de a descoperi sportul ca motor de schimbare în bine, atât la nivel personal, cât și în comunitate, ce se află în spatele performanței sportive, ce e sănătatea mintală, care e relația dintre minte și corp, cum e privit corpul în religie, ce rol joacă optimismul și rutinele pentru o viață sănătoasă, cum ne mișcăm în natură și nu numai.

Intrarea este liberă la toate evenimentele, cu mențiunea că atelierele de dans necesită înscriere prealabilă.

Calendarul evenimentelor este disponibil pe site-ul organizatorului. Acolo sunt prezentate pe larg evenimentele ce vor avea loc în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Suceava, Bacău și Buzău.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
26.1 ° C
26.2 °
26 °
61 %
2.1kmh
20 %
vin
37 °
sâm
38 °
Dum
39 °
lun
36 °
mar
31 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii