Tendințe frumusețe și îngrijire 2021: Coafură

Tendințe frumusețe și îngrijire 2021: Coafură

Anul trecut au fost la mare căutare coafurile simple și naturale, însă anul acesta lucrurile se schimbă. 2021 aduce noi idei, așa că este cel mai bun moment pentru a ajunge direct la salon. Fiecare sezon aduce noutăți și tendințe care mai de care, lucru care îngreunează astfel stabilirea unor stiluri tăieturi și culori pentru viitor. 

Anul 2020 nu a fost prielnic pentru etalarea noilor coafuri stilizate în saloanele profesionale, însă de această dată scenariul se arată optimist. Sfaturile specialiștilor din domeniu arată că în 2021 există deja cinci stiluri care te vor face să strălucești.

Bobul ușor curbat

Asemenea vechilor tendințe de la Hollywood, capetele moi, curbele fermecătoare și laturile profunde revin. Bobul mediu este un clasic și foarte elegant în același timp. Un lucru foarte important de menționat este faptul că în funcție de coafura și stilul dumneavoastră, acest fel de tunsoare poate să difere de la persoană la persoană, astfel poate arăta foarte diferit.

Părul ondulat sau drept, formele asimetrice sau simetrice vă oferă aspectul modern, varietatea și confortul de care aveți nevoie pentru coafuri.

Accesorii din ce în ce mai mari

Cu siguranță accesoriile de par și-au pierdut importanța în ultimii 2-3 ani însă revin de această dată, și se află printre cele mai mari tendințe. Există întotdeauna un moment și un loc pentru accesorii și motivul pentru care se poartă mai multe accesorii recent este că opțiunile sunt din ce în ce mai bune!

Tunsori Pixie scurte

Poate că tunsoarea bob nu este pentru toată lumea. Unele femei, domnișoare preferă tunsorile clasice, simple, îngrijite însă nu este un lucru rău. De foarte multe ori vedem persoane care se tem să se tundă scurt, cu mult mai scurt decât clasica tunsoarea clasică bob. Dar de ce să nu mergi mai scurt? Tunsoriile scurte și medii pixie au entuziasmul și farmecul lor unic, care pot evidenția caracteristicile feței, pot atrăgând atenția asupra ochilor, buzele, formele feței și pot evidenția decolteul, care cu siguranță poate atrage atenția.

Bretonul tip „cortină”

Tendița care a a luat avânt printre vedetele de la Hollywood, bretonul-perdea arată foarte elegant și în același timp retro. Oferă imaginii note feminine, arată foarte bine atât pe firele scurte cât și pe cele lungi.

Păr tăiat lung și în scări

Credeai că ai văzut ultima coafură de genul acesta la începutul și mijlocul anilor 2000, nu? De ce să nu optezi pentru o un păr lung, când toată lumea se tunde scurt. Scările nu sunt altceva decât o tunsoare cu mai multe straturi și este ideală pentru cei care doresc să-și schimbe imaginea fără a pierde lungimea părului. Popularitatea acestei coafuri se datorează și faptului că se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă, forma feței, culoarea părului și textura. Părul tăiat în scări poate aduce un aspect sănătos și un volum suplimentar.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
9.5 ° C
10.5 °
8.9 °
74 %
6.3kmh
0 %
vin
11 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
17 °
mar
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii