Tendințe frumusețe și îngrijire 2021: Manichiură

Tendințe frumusețe și îngrijire 2021: Manichiură

Cei mai mulți dintre stiliștii și designerii cunoscuți în toată lumea nu vor alege niciodată întâmplător o anume manichiură. Astfel că pe baza tendințelor actuale și a ultimelor inovații la modă pentru designul unghiilor se selectează cele mai interesante și potrivite tehnici de manichiură pentru unghii.

Dacă vrem să vorbim despre o manichiură la modă, aceasta se bazează foarte mult pe opțiuni îndrăznețe și soluții ieșite din comun pentru a realiza arta picturilor de pe unghii.

Care sunt cele trei întrebări pe care le punem atunci când ajungem în saloanele manichiuristelor? Tendințele actuale, forma unghiilor și ce culori sunt acum la modă sunt doar câteva din cele mai comune întrebări. Astfel că pentru cele care preferă unghiile lungi, acestea revin la modă dar nu în orice fel. Unghiile lungi cu cele mai îndrăznețe modele și aplicații sunt acum în tendințe chiar și pentru următorul sezon.

Cât despre forma acestora, se pare că cele mai căutate modele sunt cele ovale și ascuțite. Modelele și modelele pe unghiile lungi vor deveni mai diverse. Această lungime a unghiei vă permite să combinați complet diferite tipuri de manichiură la modă.

Pentru doamele și domnișoarele care nu se arată chiar atât de impresionate de aceste noi tendințe, artiștii recomandă unghiile scurte, clasice ce vor rămâne și ele în tendință în primul sezon al noului an.

În ceea ce privește paleta de culori la modă din manichiura, aceasta este încă dictată de perioada anului. Relevanța diferitelor nuanțe de lac depinde de sezon.

Galben, verde, albastru, roz în combinație cu nuanțe nude și pastelate, imprimeurile florale și fructate te vor inspira să creezi o manichiură la modă însorită și strălucitoare. Manichiura de modă toamnă-iarnă 2021 folosește în mod tradițional nuanțe reci și mate. Nuantele de  maro, albastru, verde profund, vor fi mai relevante ca niciodată în acest sezon.

Roșu nu va ieși din moda niciodată. Același lucru este valabil și pentru manichiura cu nuanțe aurii și argintii. În ceea ce privește unghiile „cromate”, rămân în tendințe pentru moment.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
10 ° C
10.1 °
9.9 °
81 %
4.6kmh
20 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
13 °
mie
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii