TOP saltea. Cea mai rapidă, ieftină și eficientă soluție de a repara un pat tare

TOP saltea. Cea mai rapidă, ieftină și eficientă soluție de a repara un pat tare

Topperele pentru saltele oferă multe avantaje, la o fracțiune din costul achiziționării unei saltele noi. Cele mai importante avantaje ale unui topper din spumă memory sunt:

  • presiune redusă prin conturarea și reținerea (memorarea) formei naturale a corpului
  • disipează căldura corpului și permite o mai bună circulație a fluxului de aer pozitiv
  • absoarbe mișcarea și reduce transferul de mișcare, atunci când dormi alături de partener
  • prelungește durata de viață a saltelei
  • accesibilitate de neegalat

Prin urmare, dacă vă întrebați de ce aveți nevoie de un topper saltea, descoperiți în continuare.

Ce este o saltea Topper?

Un top saltea sau o saltea topper (ori saltea suplimentară, saltea subțire de pat) reprezintă o saltea cu un strat, acoperită de o husă. Fabricat în general din spumă sau gel cu memorie, topperul pentru saltele este un mod excelent și ieftin pentru a dormi mai confortabil și în siguranță în fiecare noapte.

 

Presiune redusă și conturarea corpului

Unul din cele mai mari beneficii pentru sănătate pentru care se merită să investiți într-un top saltea este faptul că acesta reduce presiunea asupra oricărei părți a corpului. Spuma de memorie în special ia forma corpului, ameliorând presiunea pe toată zona cap – umeri – spate.

Zonele de durere vor avea o temperatură ușor mai mare decât alte părți ale corpului. Spuma cu memorie detectează aceste diferențe și aplică sau reduce presiunea în aceste zone.

Materialul din care este fabricat îl face extrem de confortabil, ceea ce vă ajută să dormiți bine în orice poziție, indiferent de greutate sau de poziția de somn.

De asemenea, spuma cu memorie va reține și forma corpului și se va reajusta de fiecare dată când vă ridicați și vă întindeți, astfel încât puteți evita orice durere la trezire. Un topper pentru saltele vă oferă sprijinul potrivit pentru spate, întocmai cum aveți nevoie atunci când vă odihniți.

Disiparea căldurii și o mai bună circulație a aerului

Există o concepție greșită conform căreia topperele de saltea se supraincalzesc și sunt incomode. Acest lucru nu este adevărat. Noile modele de toppere cu spumă disipează căldura corporală generată și permit un flux mai bun al aerului. Astfel, nu o să vă mai încingeți în timpul nopții, ci o să aveți un somn mai confortabil, mai răcoros, fără treziri nocturne. Dacă temperatura corpului crește, spuma va deveni mai moale pentru un plus de confort.

Un topper de saltea nu este benefic doar pentru că vă va oferi răcoarea necesară în timpul nopții, dar și pentru că vă va împiedică să vă întoarceți și să schimbați frecvent poziția de somn. Pe o saltea tare, veți căuta în mod constant cea mai confortabilă poziție toată noaptea, iar acest lucru va face ca somnul să fie agitat. Cu un topper saltea, căutarea s-a încheiat, pentru că veți fi întotdeauna în poziția cea mai confortabilă.

Eliminați transferul de mișcare

Dacă dormiți alături de partener sau de parteneră, topperele memory foam sunt ideale pentru că spuma de memorie absoarbe mișcarea, astfel încât și dumneavoastră, și partenerul dumneavoastră de somn să aveți un somn confortabil, fără să fiți deranjat de mișcarea celuilalt.

O durata mai lungă de utilizare a saltelei

Iată un alt beneficiu al topperelor pentru saltea: prelungesc durata de folosire a saltelelor propriu zise. Când căutați o soluție mai ieftină pentru a repara o saltea veche, topperele pentru saltele sunt cea mai accesibilă soluție. Saltelele uzate își vor prelungi astfel viața cu câțiva ani. Cu toate acestea, specialiștii vă recomandă să folosiți cu precauție această metodă, pentru că în cele din urmă un topper saltea nu va putea înlocui suportul principal al unei saltele de bază.

Topperul saltea este accesibil și durabil

Un top saltea este o alternativă excelentă atunci când nu vrei încă să investești într-o saltea cu spumă de memorie. Saltelele de calitate pot fi destul de scumpe, însă cu un top saltea puteți obține aceleași rezultate pozitive și sănătoase. Veți rămâne cu diferența în buzunar, pentru că un top saltea este mult mai ieftin decât o saltea propriu zisă.

Deși topperele de saltea au o durată de utilizare de 3 – 4 ani, în comparație cu 8 – 10 sau chiar 12 ani în cazul unei saltele propriu-zise, ele sunt sunt în continuare o investiție avantajoasă, pentru că sunt mai ieftine și la fel de eficiente.

Cât costă un top saltea?

Topperele pentru saltea încep de la 174 lei, dar la achiziție trebuie să țineți cont de dimensiunea necesară și grosimea spumei (aceasta poate fi de 5 cm, 6.5 cm sau 10 cm). Avantajul este că, indiferent de salteaua sau canapeaua pe care o aveți, puteți găsi cu ușurință aproape orice dimeniune pentru un top saltea. Cele mai frecvente dimensiuni sunt 180x 200cm, 160 x 200 cm, 140 x 900 cm și 160 x 190 cm. De asemenea, atunci când cumpărați un top saltea, puteți să alegeți dacă acesta să aibă structură din spumă sau structură memory.

Top 3 saltele suplimentare top saltea

  1. Top saltea 140×200 spumă 5 cm, Spumă poliuretanică densitate  25, semitare, cu tratament antialergenic și garanție 2 ani = 260 lei
  2. Top saltea 160×200 spumă HR 5cm, spumă High Resiliance, densitate de 30 kg/m3, fermitate medie, tratament antialergenic, garanție 2 ani = 319 lei
  3. Top Saltea Spumă Memory 5 cm 130×190, spumă memory, fermitate moale, tratament antialergenic, garanție 2 ani = 429 lei

Unde găsiți top saltele din spumă sau memory foam?

Peste 16 dimensiuni și peste 50 de configurații de top saltea vă așteaptă pe www.drimus.ro, magazin online mobilier, saltele, paturi. Puteți plasa comanda online și livrarea se face prin curierat oriunde în țară.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
22.5 ° C
23.9 °
20.1 °
50 %
2.2kmh
75 %
sâm
23 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii