Aplicația care îți permite să comunici cu animăluțul tău de companie

Aplicația care îți permite să comunici cu animăluțul tău de companie

A apărut o aplicație care vine în ajutorul proprietarilor de pisici. Aplicația înregistrază mieunatul pisicilor, iar apoi îl transpune ortografic. Poate traduce deocamdata 13 expresii printre care: Mi-e foame! și Lasă-mă în pace! Aplicația a cunoscut deja un succes uriaș în Europa, unde din ce în ce mai mulți oameni au început să o folosească.

Aplicația a fost creată de către un inginer de la Amazon Alexa, companie care a vândut anul trecut 100 de milioane gadgeturi electronice. MeowTalk funcționează simplu. Aplicația înegistrează sunetul produs de pisică și apoi îî va identifica semnificația. Fiecare mieunat este unic. Așadar și traducerile vor varia, funcție de starea pisicii.

Pandemia și carantina au fost sursele de inspirație la crearea aplicației. Dezvoltatorii s-au gândit că dacă oamenii sunt nevoiți să rămână cât mai mult în case pentru a-și proteja sănatatea, o astfel de aplicație le oferă șansa de a comunica cu pisica lor și să înțeleagă atît limbajul, cât și intențiile animalului.

Compania și-a propus să dezvolte și o zgardă de înaltă tehnologie, prin aplicația va traduce mieunăturile pisicilor iar asemenea platformei AmazonAlexa, o voce umană va vorbi prin zgardă. Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele Google Play Store și Apple App Store.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
31.9 ° C
32.2 °
31 °
34 %
3.1kmh
0 %
lun
32 °
mar
33 °
mie
34 °
joi
37 °
vin
32 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii