Corpul de Control al Poliției Române, la Buzău. Un bărbat a fost bătut sub ochii polițiștilor

Apar noi detalii în cazul bărbatului bătut chiar sub ochii oamenilor care ar fi trebuit să-l apere. Agresorii au fost eliberați după audieri în ciuda intervenției dezastruoase a polițiștilor. Corpul de Control din cadrul Poliției Române a ajuns la Buzău pentru a verifica modul în care s-a realizat intervenția. Doi dintre agresori au fost arestați preventiv.

Corpul de Control din cadrul Poliției Române a ajuns luni la Buzău pentru a verifica modul în care au intervenit polițiștii în agresiunea la care a fost supus un bărbat, cunoscut sub numele de „Activistul buzoian”, în momentul în care a încercat să filmeze comerțul cu păsări vii pe marginea șoselei.

Verificările vizează în primul rând modul în care a intervenit prima echipă de polițiști în sprijinul celui atacat. Este vorba despre un echipaj din cadrul Postului de Poliție Rurală Beceni format dintr-un agent femeie și un agent șef barbat.

Bărbatul a devenit ţinta atacului mai multor bărbaţi pe care îi fotografiase în timp ce vindeau păsări. În momentul în care şi-au dat seama că au fost fotografiaţi, samsarii de păsări au început urmărirea activistului. Când l-au prins, i-au spart geamul maşinii şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele.În imaginile filmate chiar de victimă, se vede cum un individ sare pe maşină chiar sub ochii oamenilor legii și o împinge chiar şi pe poliţista din patrulă. Debusolaţi, poliţiştii asistă fără reacţie, iar pe fundal se aud strigătele de disperare ale bărbatului.

Agresorii, lăsați liberi, s-au fotografiat petrecând după atac, iar Inspectoratul de Poliție a comunicat faptul că intervenţia a fost una reuşită.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
23 ° C
25.2 °
21.1 °
68 %
0.5kmh
0 %
vin
35 °
sâm
38 °
Dum
38 °
lun
40 °
mar
33 °

Opinii