Gabriela Firea, la Antena 3 CNN: „Nu sunt un om al lamentărilor”

Gabriela Firea, la Antena 3 CNN: „Nu sunt un om al lamentărilor”

Gabriela Firea, lider PSD, a vorbit la Antena 3 CNN despre ce simte şi ce crede de faptul că nu a fost aleasă drept candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Întrebată cum vede alegerea coaliției de guvernare PSD-PNL cu privire la candidatul comun la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a spus că o consideră o restartare.

„O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani și jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei. Politic s-a luat altă decizie în coaliție. După ce m-am sfătuit cu colegii mei de la București, social-democrați, familia, cu prietenii, am luat hotărârea să rămân în politică, să rămân aici, în PSD, și să-mi continui munca, pentru că întotdeauna mi-a plăcut mai mult la atletism cursa de maraton, nu sprinturile. Cursa de viteză nu m-a caracterizat. Îmi place să fiu un partener de drum lung”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3 CNN.

Ea spune că nu i s-au pus „neapărat” piedici.

„Ca orice om, am și eu și fani, și oameni care nu mă agreează neapărat. În politică, emoția e foarte importantă. Se iau decizii bazate pe calcule și pe ecuații politice, dar se iau unele decizii și cu o componentă emoțională. Până la urmă, asta e decizia și nu sunt un om al lamentărilor”, adaugă Gabriela Firea.

Întrebată dacă a simțit că a fost trădată, ea spune: „Au fost momente în care cred că nu am meritat anumite declarații, anumite atitudini, anumite luări de poziție, insinuări”.

De asemenea, Gabriela Firea a subliniat că va face campanie electorală pentru Cătălin Cîrstoiu. Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei este managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.3 ° C
21.2 °
19.9 °
52 %
4.6kmh
0 %
mar
24 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii