Maldive „sufocată” de români în ultima perioadă. 1.500 de turiști români au ajuns în Maldive în ultimele 10 zile!

Maldive „sufocată” de români în ultima perioadă. 1.500 de turiști români au ajuns în Maldive în ultimele 10 zile!

Au dat munții și zăpada pe plajele din resorturile luxoase. În primele zece zile ale anului, în Maldive au fost mai mulți turiști români decât germani, elvețieni sau americani. O vacanță aici poate depăși în unele cazuri și suma de 20.000 de lei.

Aproximativ 1.500 de turiști români au ajuns în Maldive în primele 10 zile ale anului. Potrivit unui raport al autorităților locale, în topul numărului de turiști România se situează pe locul 5, sub Rusia, India, Ucraina și Kazahstan.

Spre surprinderea tuturor, turiștii români au fost mai mulți decât cei germani, elvețieni sau americani, în ciuda faptului că veniturile acestora și puterea lor de cumpărare este net superioară celei din România.

Am introdus primul charter România-Maldive la începutul lunii noiembrie, iar cererea ne-a depășit orice așteptări” spunea recent Alexandru Mărginean, manager general al unei agenții de turism.

Unul dintre motivele care au generat numărul mare de turiști ar putea fi chiar introducerea acestor avioane directe către aeroportul din Maldive, fără a mai fi nevoie de escale.

Întrucât numărul destinațiilor deschise călătoriilor este unul redus, turiștii români care mergeau de obicei la schi au ales de această dată plaja. Costul unei vacanțe de două persoane poate ajunge și la 20.000 de lei, dar aceasta nu a părut a fi o piedică.

Rezevările curg în continuare, iar faptul că insula are un număr foarte redus de infectări este continuare un argument cu greutate în selectarea locului de vacanță.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
20.6 ° C
21.1 °
20.1 °
92 %
2.1kmh
20 %
joi
26 °
vin
30 °
sâm
32 °
Dum
35 °
lun
33 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii