fbpx

Marius Budăi, despre problema pensiilor speciale

Marius Budăi (PSD), ministrul Muncii, a declarat, marți, că problema pensiilor speciale poate fi rezolvată numai prin colaborarea dintre miniștrii care deţin portofolii în domenii în care există beneficiari de astfel de pensii.

Budăi a declarat, la Digi24, că ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu (PNL), cel al Apărării, Vasile Dîncu (PSD), cel al Afacerilor Interne, Lucian Bode (PNL) și cel al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, fac parte dintr-un comitet care analizează problema pensiilor speciale.

„În primul rând, trebuie să conştientizăm că este un subiect care a fost extrem de utilizat din punct de vedere politic. Şi iresponsabil, spun eu. Soluţia este o reformă a întregului sistem public de pensii şi, când o vom avea, o punem pe masă şi o vom comunica”, a declarat Marius Budăi, potrivit news.ro.

Social-democratul a precizat că așteaptă propuneri pe această temă de la colegii săi miniștri: „Aştept cu nerăbdare propunerile miniştrilor de resort. Nu fac eu propuneri şi pentru sistemul de apărare şi ordine publică, ar însemna să mă ocup de tot Guvernul. Eu mă ocup de Ministerul Muncii şi voi face propuneri şi avem o lege care are propuneri”.

Budăi a mai ținut să precizeze că în domeniile apărării şi ordinii publice „sunt pensii mici”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
25 ° C
25.1 °
22.3 °
32 %
4.6kmh
0 %
vin
25 °
sâm
28 °
Dum
26 °
lun
22 °
mar
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii