Ministrul Familiei și cel al Muncii au semnat Ordinul Comun pentru Regulamentul programului social de creștere a natalității

Ministrul Familiei și cel al Muncii au semnat Ordinul Comun pentru Regulamentul programului social de creștere a natalității

Ministrul Familiei și cel al Muncii, social-democrații Gabriela Firea și Marius Budăi, au semnat marți Ordinul Comun pentru Regulamentul programului social de creștere a natalității.

La evenimentul de la Palatul Victoria a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu, care susține că problema natalității este întâlnită mai ales în zonele demografice dezvoltate.

„Este evident că ne vom implica în continuare, ne-am implicat și, chiar ieri, am hotărât, prin amendamentele pe care le aducem la Ordonanța 119, să venim cu 0,68 de lei pentru toate familiile care au întreținere trei copii sau pentru familiile monoparentale. Deja există o evidență a acestei coaliții îndreptate către familie și către susținerea familiilor pentru a avea copii, indiferent că s-au schimbat prioritățile tinerilor – întâi doresc să își întemeieze o carieră, pe urmă doresc o familie și cam pe ultimul plan vin să aibă copii”, a continuat liderul PSD.

„Sunt ferm convins că vom găsi resursele și de a micșora impozitarea muncii, astfel încât în zona de deductibilități pe venituri să putem prinde și plățile pentru școlarizare, pentru creșe, pentru spitale, astfel încât să dezvoltăm în continuare această societate”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
nori împrăștiați
-1.1 ° C
0.5 °
-4 °
84 %
1.5kmh
40 %
mar
4 °
mie
6 °
joi
5 °
vin
3 °
sâm
3 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii