Ministrul Justiției vrea interzicerea vânzărilor de cartele prepay fără buletin

Ministrul Justiției vrea interzicerea vânzărilor de cartele prepay fără buletin

Stelian Ion, ministrul Justiției, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă susținută marți, că și-a propus să vină cu o inițiativă legislativă constituțională prin care să fie interzisă vânzarea cartelelor telefonice prepay fără buletin.

Anul trecut, Curtea Constituțională a declarat neconstituțională o Ordonanță de Urgență care obliga cumpărătorii să se legitimeze atunci când cumpără cartele telefonice.

„Pornind de la faptul că ieri a fost printr-un telefon, din nou, amenințare cu bombă la Curtea de Apel București și s-a dat peste cap toată activitatea, să luăm în serios reanalizarea soluției referitoare la interzicerea cumpărării cartelelor telefonice fără buletin. O să propun această chestiune, pentru că sunt tot mai multe situații în care oameni certați cu legea se folosesc de acest mijloc”, a declarat, marți, Stelian Ion.

Acesta a făcut apoi referire și la cazul Caracal: „Se ajunge la tragedii. Îmi amintesc și de cazul Caracal, când a fost o situație și nu s-a rezolvat nici până acum. Este un subiect pe care îl am printre priorități”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
1 ° C
1.7 °
-0.1 °
93 %
1.5kmh
100 %
sâm
1 °
Dum
4 °
lun
6 °
mar
8 °
mie
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii