Premierul Nicolae Ciucă a declarat că salariile nu sunt tocmai aliniate cu realitatea

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că salariile nu sunt tocmai aliniate cu realitatea

Premierul Nicolae Ciucă a declarat azi că salariile nu sunt tocmai aliniate cu realitatea, dar că, până nu va exista o analiză pe buget, nu va face niciun fel de referire la cuantumul cu care ar putea crește salariul minim.

„Noi încă nu am luat o decizie în acest sens, probabil (n.r.-salariile) nu sunt tocmai aliniate cu realitatea pentru că atunci când vorbim de creșterea salariului minim, este vorba despre o limita la care fiecare dintre cei care au angajați pot să-i remunereze în funcție de activitatea pe care o desfășoară. Este la îndemana oricărui manager de companie să stabilească salariul în functie de valoarea muncii prestate de fiecare angajat în parte”, a spus premierul Nicolae Ciucă.

„Ne dorim ca salariul minim să crească și când am avut această posibilitate am discutat despre salarii și despre pensii, reprezintă obiectivul nostru astfel încât să-i sprijinim pe oameni, să nu suporte întreaga povară a creșterii prețurilor, doar că până în acest moment, până nu vom avea o analiză pe buget, pe cifre concrete, nu doresc să fac niciun fel de referire cu privire la cuantumul cu care va crește salariul minim”, a mai subliniat premierul.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
4.2 ° C
5 °
2.8 °
92 %
2.6kmh
100 %
lun
5 °
mar
7 °
mie
10 °
joi
10 °
vin
11 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii