Suflet pentru suflet: Gală caritabilă, organizată de Gabriela Firea pentru copii și femei defavorizate

Suflet pentru suflet: Gală caritabilă, organizată de Gabriela Firea pentru copii și femei defavorizate

Gabriela Firea a organizat, pe 4 decembrie, o gală caritabilă pentru a sprijini financiar mai multe asociații care militează pentru copii și femei aflate în suferință. Gala „Suflet pentru suflet” a fost organizată pentru a aduce în perioada sărbătorilor, și nu numai, un zâmbet pe fața copiilor și femeilor defavorizate.

„Am avut onoarea să fiu aseară gazda galei caritabile ”Suflet pentru suflet”. Cu multă emoție și apreciere am adus recunoaștere activității a patru asociații care luptă pentru a aduce un zâmbet și o bucurie copiilor și familiilor aflate în suferință”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.
„Le-am mulțumit pentru dăruirea și puterea de luptă lui Roman Ion Cristian, președintele Asociației Taxiul cu Bomboane , doamnei Liliana Pagu, președinta Asociatia Femeilor din Romania ,,Impreuna”, doamnei Roxana Popa, directorul Asociației Blue Life și doamnei Nicoleta Tintea , președinta Asociația „Sfântul Nicolae și Sfântul Efrem cel Nou”. Toți cei patru sunt un exemplu de urmat, iar munca lor în sprijinul copiilor din comunități defavorizate, în risc de sărăcie, a copiilor grav bolnavi și a adulților aflați în situații delicate este una foarte serioasă.
Mă înclin în fața personalităților care au venit în sprijinul celor patru asociații și au donat un obiect personal pentru a fi licitat în cadrul galei.
Marea campioană olimpică Gabriela Szabo a venit cu tricoul purtat de ea în urma cursei de la JO Sydney 2000 și o fotografie cu autograf.
Soprana Irina Baianț s-a alăturat licitației cu un tablou deosebit, cu o semnificație importantă pentru sufletul său.
Marea canotoare Elisabeta Lipa a adus unul dintre tricourile de campioană națională pe care le-a purtat în cei peste 20 de ani de carieră sportivă.
Iubită artistă Mirela Vaida a donat una dintre iile stilizate pe care le-a purtat în spectacole de-a lungul carierei sală pe scenă.
Influencerul, jurnalista și mama eroină Anca Serea OfficialPage a adus la licitație un set de cosmetice bio pe care le realizează personal.
Cunoscuta jurnalistă și prezentatoare de televiziune Andreea Marin a trimis la gala două pălării realizate de brandul românesc Palaria Dadarlat și un volum cu autograf al cărții sale.
De asemenea, actrița Monica Davidescu s-a alătură cauzei și a donat două invitații duble la spectacolul “O noapte furtunoasă” de la Teatrul Național București.
Toate aceste obiecte au fost licitate la gală, iar sumele obținute vor ajunge la cele patru asociații.
Vreau să le mulțumesc și tuturor oamenilor generoși, cu suflet foarte mare, care au pus mâna de la mâna pentru sprijinirea financiară a proiectelor derulare de cele patru asociații. Primarul sectorului 3, Robert Negoita, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, senatorul Gabriel Mutu, deputatul Dan Cristian Popescu, oameni de afaceri, consilieri generali, medici, profesori și tineri de succes au răspuns invitației!
Aprecieri speciale Hotelului Rin Otopeni și familiei Adina și Ionuț Negoiță pentru sprijinul acordat organizării galei.
De asemenea, toată recunoștință corului Școlii nr. 1 “Anton Pann” din Voluntari, coordonat de prof. Daniel Șooș.
Cred că am dovedit cu toții că “Suflet pentru suflet” nu reprezintă doar un titlu bine gândit, ci o modalitate concretă prin care contribuim la ajutorarea unor oameni aflați în situații grave”, transmite senatorul PSD Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.
+29

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii