Valea Prahovei este pustie în această perioadă. Străzile sunt lipsite de turiști și pârtiile goale

Valea Prahovei este pustie în această perioadă. Străzile sunt lipsite de turiști și pârtiile goale

Situația epidemiologică se face din ce în ce mai resimțită peste tot în lume. Numărul turiștilor a scăzut considerabil iar prețurile cazărilor înregistrează sume din ce în ce mai mici. În stațiunile montane, pensiunile și hotelurile au de suferit, iar proprietarii își manifestă îngrijorările cu privință la dezvoltarea turismului.
Proprietarii de hoteluri și pensiuni nu mai organizează mese festive și programe artistice în această perioadă ca în alți ani. Oamenii se tem că s-ar putea infecta cu noul coronavirus, iar turiștii par să apeleze în număr mic la cazările din specificele stațiuni montane. 

Numărul cazărilor a scăzut, în special de Crăciun, unde turiștii obișnuiau să facă rezervări pentru a-și petrece sărbătorile alături de familie și prieteni într-un mediu diferit și special.

Chiar dacă sunt restricții, oamenii încă pot rezerva camere duble la prețuri avantajoase, dar fără programe speciale care să ofere o atmosferă de sărbători. Aceștia nu ezită să își rezerve un sejur la munte, dar trebuie să țină cont de restricțiile în vigoare și să se rezume la mese oferite de directorii hotelieri. În ceea ce privește angajații, aceștia nu au avut de suferit, întrucât încă există solicitări hoteliere, dar într-un număr foarte mic.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
8.9 ° C
11.6 °
5 °
60 %
2.1kmh
0 %
sâm
18 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
5 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii