Viorica Dăncilă lansează o carte

Viorica Dăncilă lansează o carte

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a anunțat pe pagina sa de Facebook că va lansa o carte-interviu, în colaborare cu jurnalista Marga Nițu. Aceasta va fi intitulată „Viorica Dăncilă – partea ei de adevăr”, iar potrivit surselor, aceasta va cuprinde detalii din culisele puterii din timpul mandatului de prim-ministru.

După aproape de doi ani în care a ocupat cel mai înaltă funcție la Palatului Victoria, Viorica Dăncilă a anunțat că va lansa o carte. Prin aceasta va lămuri, potrivit surselor, toate controversele legate de mandatul său de prim ministru, dar și cele legate de relația sa cu fostul șef al social democraților, Liviu Dragnea.

Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD. Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, spune fostul premier, în mesajul publicat pe Facebook.

Eram urmărită” și „mi-au cerut grațierea” sunt doar două dintre replicile cele mai intrigatoare ale cărții sale. Pentru moment, nu a fost anunțată data oficială la care aceasta va fi lansată, însă potrivit postării sale, aceasta va avea loc foarte curând.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat însă că nu se teme de nicio posibilă dezvăluire din cartea doamnei Dăncilă și că își asumă în totalitate trecutul partidului pe care îl conduce.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
22.5 ° C
23.9 °
20.1 °
50 %
2.2kmh
75 %
sâm
23 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii