Azi la Sibiu, meci important pentru CSO Voluntari în Liga Națională de Baschet Masculin

Azi la Sibiu, meci important pentru CSO Voluntari în Liga Națională de Baschet Masculin

CSO Voluntari joacă astăzi în deplasare cu BC CSU Sibiu, în cel de-al treilea meci al sferturilor de finală din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin „Getica 95”. Rezultatul meciurilor este momentan egal, 1-1, după ce ilfovenii au cedat avantajul în cel de-al doilea meci disputat în fața propriilor suporteri.

Deși echipa din Sibiu este un adversar dificil, CSO Voluntari joacă azi în Sala „Transilvania” cu speranța într-un rezultat care să îi dea prima șansă de a ajunge între primele patru echipe din campionat. Desigur, nimic nu este decis până o echipă nu ajunge la trei victorii, astfel că următorul meci e deja programat, tot la Sibiu, sâmbătă, 20 aprilie. În funcție de rezultate, se poate ajunge la un al cincilea meci – decisiv – care se va juca la Voluntari.

Celelalte trei echipe deja calificate sunt: CSM CSU Oradea (care a trecut de CSM CSU Constanța), U BT Cluj-Napoca (ce a învins pe CS Dinamo București) și BCM U FC Argeș Pitești (care a câștigat în fața CS Rapid București).

Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport 3 și Prima Sport 4, de la ora 19:45, precum și pe canalul de YouTube FRB.TV.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
20 ° C
21.2 °
18.9 °
56 %
8.8kmh
20 %
mie
21 °
joi
15 °
vin
21 °
sâm
22 °
Dum
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii