Baschetbaliștii CSO Voluntari câștigă acasă și împing semifinala LNBM în meciul cinci, decisiv

Baschetbaliștii CSO Voluntari câștigă acasă și împing semifinala LNBM în meciul cinci, decisiv

CSO Voluntari a câștigat cu 87 – 77 meciul patru al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin „Getica 95” disputat astăzi în Sala „Gabriela Szabo”, în compania echipei CSM CSU Oradea. Este o partidă în care ilfovenii nu au fost deloc conduși pe tabela de marcaj, notează baschet.ro. Mai mult, trebuie precizat că este pentru a patra oară în acest sezon când CSO Voluntari joacă un meci sub spectrul eliminării și reușește să câștige.

Prin această a doua victorie pe teren propriu, CSO Voluntari a reușit să egaleze scorul la partide, 2-2, după ce a pierdut primele două meciuri, jucate la Oradea și a izbutit să câștige meciul trei, jucat acasă, la Voluntari. Gruparea pregătită de Ainars Bagatskis se va deplasa acum din nou pe terenul adversarei, pentru a decide soarta semifinalei.

Astăzi, omul meciului a fost Trevon Allen, cu 23 de puncte înscrise. Keyshawn Feazell a contribuit și el cu 15 puncte.

Meciul cinci va avea loc pe 7 mai, la Oradea. Confruntarea va putea fi urmărită pe Digi Sport și Prima Sport, precum și pe canalul de YouTube al Federației Române de Baschet.

Prima finalistă din acest sezon al LNBM este deja cunoscută. Este vorba despre U BT Cluj-Napoca, care a trecut la pas, 3-0 la partide, de BCM U FC Argeș Pitești.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.2 ° C
18.3 °
17.8 °
91 %
2.2kmh
0 %
sâm
32 °
Dum
36 °
lun
36 °
mar
32 °
mie
30 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii