Baschetbaliștii CSO Voluntari câștigă și duc semifinala LNBM în meciul patru

Baschetbaliștii CSO Voluntari câștigă și duc semifinala LNBM în meciul patru

Gazde bune, baschetbaliștii de la CSO Voluntari le-au preliungit șederea oaspeților de la CSM CSU Oradea pentru încă două zile. Au câștigat meicul trei al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin „Getica 95” și au „programat” astfel meciul patru, care se va desfășura vineri.

Avantajul rămâne de partea ardelenilor, care după meciurile de la Oradea – ambele câștigate – și cel în care au înclinat steagul, azi la Voluntari, conduc semifinala cu 2-1. Orice este posibil însă vineri, când ilfovenii luptă să-și asigure un „sejur” la Oradea, pentru un meci cinci decisiv (programat deja, dacă va fi cazul, pe 7 mai).

Scorul meciului de astăzi a fost 96-78. De la ilfoveni s-au remarcat jucătorii Trevon Allen (cu 18 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive) și MVP-ul partidei – Alex Olah (16 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții).

Meciul patru va avea loc pe 3 mai, de la ora 19.00, la Sala „Gabriela Szabo” din Voluntari. Confruntarea va putea fi urmărită pe Digi Sport și Prima Sport, precum și pe canalul de YouTube al Federației Române de Baschet.

Prima finalistă din acest sezon al LNBM este deja cunoscută. Este vorba despre U BT Cluj-Napoca, care a trecut la pas, 3-0 la partide, de BCM U FC Argeș Pitești.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.2 ° C
17.3 °
17 °
94 %
1kmh
0 %
sâm
32 °
Dum
36 °
lun
36 °
mar
32 °
mie
32 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii