Baschetbaliștii CSO Voluntari, obligați la o „remontada” la Sibiu

Baschetbaliștii CSO Voluntari, obligați la o „remontada” la Sibiu

Baschetbaliștii CSO Voluntari au scăpat printre degete victoria în cel de-al treilea meci al sferturilor de finală din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, disputat aseară în deplasare, cu BC CSU Sibiu. Astfel, pentru a întoarce soarta în favoarea lor, ilfovenii au nevoie să câștige sâmbătă și să ducă sfertul în meciul cinci.

În meciul disputat aseară, echipa ilfoveană a intrat la pauza de după primele două sferturi cu un avantaj net, de 48-27. Următoarele reprize nu au fost însă la fel de fructuoase, scorul final fiind egal, 78-78. S-a intrat astfel în prelungiri, unde sibienii au reușit să întoarcă în final scorul în favoarea lor și au câștigat cu 90-89.

Scorul pe partide este acum de 2-1 în favoarea echipei ardelene, care sâmbătă joacă al doilea meci de pe teren propriu ca pe o finală. CSO Voluntari este obligată să câștige acest al patrulea meci pentru a putea disputa apoi partida decisivă acasă, în Sala „Gabriela Szabo”.

Calificate deja în faza superioară a Ligii Naționale de Baschet Masculin „Getica 95” sunt echipele: CSM CSU Oradea (care a trecut de CSM CSU Constanța), U BT Cluj-Napoca (care a învins pe CS Dinamo București) și BCM U FC Argeș Pitești (care a câștigat în fața CS Rapid București).

Meciul de sâmbătă de la Sibiu va putea fi urmărit pe canalul de YouTube FRB.TV, de la orele 20.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie moderată
17.3 ° C
18.9 °
17.1 °
67 %
3.6kmh
0 %
joi
17 °
vin
19 °
sâm
21 °
Dum
21 °
lun
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii