FC Voluntari joacă astăzi semifinala Cupei României

FC Voluntari joacă astăzi semifinala Cupei României

FC Voluntari joacă din nou în semifinalele Cupei României. Adversarul este surpriza competiției, Corvinul Hunedoara, echipă din liga secundă. Meciul se va juca de la ora 19, la Hunedoara, pe Stadionul „Michael Klein”.

Câștigătoare a trofeului în 2017 și finalistă în 2022, FC Voluntari a ajuns acum în semifinală după ce a trecut de FCU Craiova după executarea loviturilor de departajare (scor 4-2, după ce scorul a fost 0-0 după cele 120 de minute de joc). În campionat, echipa ilfoveană se află deasupra liniei de baraj și vine cu un moral bun după ce a câștigat cu 1-0 ultimul meci disputat cu Hermannstadt. Peste numai trei zile însă, are meci în deplasare, cu Poli Iași.

În timp ce FC Voluntari pune accent pe evitarea cu orice preț a retrogradării, de cealaltă parte, Corvinul Hunedoara nu are nicio presiune. Echipa nu poate promova din liga a doua din cauza formei sale juridice și singurul obiectiv important pentru acest final de sezon este Cupa României. Corvinul Hunedoara joacă azi împotriva FC Voluntari după ce a suferit o înfrângere în deplasare cu Csikszereda Miercurea Ciuc.

Corvinul Hunedoara este, fără îndoială, surpriza competiției în acest an. Este prima divizionară secundă ieșită din faza grupelor (de când competiția și-a schimbat formatul), ba chiar a atins faza semifinalelor după ce a învins două echipe de primă ligă, Sepsi OSK (în faza grupelor) și CFR Cluj, în faza sferturilor.

Cea de-a doua semifinală se joacă mâine seară, la Galați, între echipa locală Oțelul și Universitatea Cluj.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
13.6 ° C
14.4 °
12.8 °
72 %
5.7kmh
100 %
mar
16 °
mie
20 °
joi
17 °
vin
14 °
sâm
18 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii