FCSB, la un pas de titlu, după nouă ani

FCSB, la un pas de titlu, după nouă ani

FCSB se află la doar un pas de titlu, înaintea etapei cu numărul șase din play-off-ul SuperLiga. Matematic, de mâine poate fi din nou campioană a României, după o așteptare de nouă ani.

Pentru aceasta, echipa roș-albastră trebuie în primul rând să câștige meciul de diseară, disputat în deplasare, cu Sepsi OSK. Apoi, dacâ va câștiga, trebuie să aștepte rezultatul partidei Universitatea Craiova – CFR Cluj, meci ce se joacă mâine seară. Dacă echipa din Craiova nu câștigă acasă împotriva clujenilor, ecuația campionatului se rezolvă imediat în favoarea FCSB. Cu o victorie astăzi la Sfântu Gheorghe, FCSB ajunge la 48 de puncte, iar mâine, în caz de remiză între Craiova și CFR, oltenii ar rămâne la cel mult 35 de puncte. Astfel, cu 13 puncte de recuperat în doar patru etape, FCSB și-ar asigura titlul în acest sezon.

În cea mai recentă etapă, FCSB a făcut 2-2 cu Rapid, iar Craiova a câștigat cu Sepsi, scor 3-1, Oltenii sunt astfel pe locul doi, la 11 puncte de roș-albaștri, cu 5 etape rămase de jucat. Farul, echipa de pe locul 3, e la 13 puncte de FCSB.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
15 ° C
15.6 °
12.8 °
68 %
1kmh
0 %
lun
25 °
mar
27 °
mie
21 °
joi
14 °
vin
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii