Naționala de polo a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris

Naționala de polo a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris

UPDATE (17.02): Africa de Sud se retrage și România se califică miraculos la Jocurile Olimpice de la Paris!

Naționala de polo pe apă a României nu a reușit  să se califice la Jocurile Olimpice de Vară din acest an. Echipa noastră nu a reușit accederea în sferturile de finală ale Campionatelor Mondiale de sporturi acvatice (Campionatele Mondiale de Natație) de la Doha și a ratat astfel o clasare care să-i permită să aspire la biletele pentru Paris.

După ce vineri a pierdut meciul din grupă cu Italia (cu 10-16, scor pe reprize 3-4, 4-4, 2-5,1-3), ieri a fost învinsă de Muntenegru în meciul de baraj care permitea accesul în sferturile de finală. Tricolorii au început excelent meciul cu Muntenegru şi aveau 5-3 după prima repriză, dar în cele din urmă valoarea adversarei şi-a spus cuvântul, aceasta făcând diferenţa pe final. Muntenegru a câștigat cu scorul de 12-9 (3-5, 4-1, 2-2, 3-1).

Echipa noastră va juca acum pentru locurile 9-12. În următorul meci, România va întâlni marți reprezentativa Chinei. Apoi, în funcție de rezultat, va juca împotriva Australiei sau a Statelor Unite ale Americii.

În ceea ce privește biletele de Paris, Italia a învins Statele Unite (13-12) în meciul de baraj pentru accederea în sferturi și a obținut astfel calificarea și la Jocurile Olimpice. Celelalte trei echipe calificate sunt Serbia, Croația și Muntenegru.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.8 ° C
21.2 °
20.5 °
36 %
4.1kmh
0 %
vin
20 °
sâm
23 °
Dum
15 °
lun
20 °
mar
20 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii