Simona Halep și-a anunțat noul antrenor, după revenirea pe teren

Simona Halep și-a anunțat noul antrenor, după revenirea pe teren

Simona Halep și-a anunțat noul antrenor, după despărțirea de Patrick Muratoglou, la revenirea pe terenul de tenis, după perioada de suspendare. Într-un interviu acordat DigiSport, Halep a confirmat că va fi antrenată de Carlos Martinez, un tehnician spaniol în vârstă de 49 de ani, care a lucrat cu mai multe jucătoare cunoscute în trecut.

Halep a revenit în tenis în turneul de la Miami, unde a beneficiat de un wild card. A pierdut meciul disputat în primul tur, împotriva Paulei Badosa (nr. 80 WTA), însă a arătat o formă bună și o dorință puternică de a reveni acolo unde îi este locul, în elita tenisului feminin.

În interviu, Simona Halep a dezvăluit că a vorbit cu antrenorul spaniol și că va urma o perioadă de cunoaștere și de pregătire. „Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova şi îi admir munca foarte, foarte mult. Sper să ne înţelegem şi sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el îşi doreşte şi să facem treabă bună împreună”, a spus Halep.

Simona a renunţat la colaborarea cu Patrick Mouratoglou în decembrie anul trecut, în urma scandalului de dopaj şi a mers la Miami fără antrenor.

Înainte de suspendare, Halep jucase ultimul ei meci oficial în data de 29 august 2022. A fost suspendată în octombrie 2022 în scandalul de dopaj și a stat departe de competiții mai bine de un an și jumătate. Pe 5 martie, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat reducerea suspendării Simonei Halep de la patru ani, cât fusese stabilită inițial de către Agenția Internațională de Integritate în Tenis (ITIA), la doar nouă luni. Conform deciziei TAS, perioada de suspendare a româncei a expirat la 6 iulie 2023, adică în urmă cu aproximativ opt luni, aşa că fostul lider WTA a putut reveni în competiţii.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
15.5 ° C
16.6 °
14.9 °
84 %
3.6kmh
0 %
vin
15 °
sâm
20 °
Dum
20 °
lun
24 °
mar
26 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii