Sportivii CSO Voluntari, medaliați la Campionatul European de Karate Shotokan de la Debrețin

Sportivii CSO Voluntari, medaliați la Campionatul European de Karate Shotokan de la Debrețin

Sportivii CSO Voluntari s-au întors cu medalii de la Campionatul European de Karate Shotokan, competiție ce s-a desfășurat între 12 și 14 aprilie, la Debrețin, în Ungaria. Clublul ilfovean a participat cu nu mai puțin de 13 sportivi componenți ai lotului național. Aceștia au reușit să obțină un total de 18 medalii, dintre care 3 de aur, 11 de argint și 4 de bronz.

„Deși sportivii secției de karate SKDUN ne-au obișnuit cu performanța, pentru noi aceste rezultate sunt în continuare o adevărată mândrie și ne aduc aceeași bucurie precum aceea de la prima medalie, cunoscând munca și evoluția ce stă în spatele acestor sportivi”, se arată înt-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a CSO Voluntari.

„De această dată însă, bucuria a fost una și mai specială, deoarece medaliile au venit și în dreptul celor mai tineri dintre sportivi, lucru care arată încă o dată cât de importantă este puterea exemplului și a grupului de sportivi construit în ani de echipa din spatele secției de karate SKDUN.

O adevărată bucurie ca, după multă muncă, acești tineri sportivi să audă imnul național cântat doar pentru ei, de pe podiumul unde au demonstrat că le este locul.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără susținerea Primăriei Orașului Voluntari și toate condițiile oferite cu ajutorul acestora, din prima zi, cu răbdare și fără nicio garanție a performanței imediate, așa cum de astfel este și normal și sănătos” se mai arată în comunicat.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
nori împrăștiați
19 ° C
20.5 °
18.3 °
47 %
8.8kmh
40 %
lun
19 °
mar
19 °
mie
19 °
joi
21 °
vin
20 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii