Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, despre știrile cu privire la o posibilă schimbare a sa din funcție

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, despre știrile cu privire la o posibilă schimbare a sa din funcție

„Nu mi-a reprosat nimeni nimic pana acum, nici premierul, nici Presedintele, nici Marcel Ciolacu. Stirile astea care apar pe surse, fara nicio sursa identificabilă, si care se repeta, cand e vorba de ministrul Apararii si in timpul acestui razboi hibrid, au o anumita directie, o anumita semnificatie, pot fi intelese”, a afirmat ministrul Apărării, Vasile Dîncu, la un post de televiziune.

„Incerci sa dai senzatia de nesiguranta, incerci sa dai senzatia ca politica este gresita si ca cineva a gresit in sistemul de aparare sau ca nu functioneaza apararea.

Nu am avut nicio discutie, evident ca am discutat si cu premierul acest lucru, nimeni nu a pus problema unei remanieri in Guvern, nici despre mine, nici despre altcineva. Nimeni nu este batut in cuie, n-am dat un concurs pentru functia de ministru, in momentul in care iti spune partidul care te-a propus ca trebuie sa lasi locul altuia, asta e un lucru normal. Deocamdata, acesta este un fake news care a functionat destul de bine, dar ii inteleg sensul, este august si sunt putine stiri, sunt stirile de august care merg mai usor. Eu imi fac treaba dar nici nu ma emotioneaza asemenea stiri”, a mai declarat ministrul Apărării, Vasile Dîncu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
18 ° C
18 °
17.1 °
55 %
3.6kmh
75 %
vin
16 °
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
21 °
mar
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii