A început Massif, singurul festival de muzică electronică organizat iarna, în România

A început Massif, singurul festival de muzică electronică organizat iarna, în România

Începe Massif, singurul festival de muzică electronică organizat iarna, în România. 55.000 de participanți sunt așteptați în Poiana Brașov să se bucure de muzică, dar și de zăpadă. Evenimentul ajuns la a doua ediție, a început joi și se încheie duminică seara.

Ninge abundent pe crestele masivului Postăvaru și s-a așternut un strat proaspăt de circa 35 de centimetri de zăpadă. Este cel mai așteptat „invitat” al festivalului Massif, care anul trecut a lipsit.

Edy Chereji, organizator al festivaluluiSunt patru zile de festival, sunt mai multe ore de distracție, sunt mai mulți artiști și pare că și vremea în acest an este mai potrivită pentru un festival de iarnă, având deja ninsoare și zăpadă aici, în Poiana Brașov.

Bogdan Rădulescu, organizator festivalAvem și iubitorii de sporturi de iarnă care se alătură iubitorilor de muzică, și acum Massif va arăta cum trebuie să arate și va fi probabil cel mai frumos festival montan din Europa.

Vor încânta publicul artiști techno sau drum&băse. Printre ei, Mahmut Orhan, cel mai cerut artist al momentului, și Chase&Status, câștigătorii Producers of The Year, la The Brits Awards. Și pentru ca toată lumea să se poată bucură de concerte, organizatorii și primăria Brașov îi îndeamnă pe participanți să folosească mijloacele de transport în comun, care vor avea prioritate și chiar exclusivitate în anumite intervale orare.

Sute de polițiști și jandarmi sunt mobilizați pentru festival: se iau măsuri pentru depistarea drogurilor, iar pe drumurile către Brașov și Râșnov, se organizează filtre pentru identificarea șoferilor potențiali consumatori de droguri sau alcool.

Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ BrașovPolițiștii specializați în combaterea traficului și consumului de droguri, precum și patrulele chinotehnice vor acționa pe toată această perioadă a desfășurării festivalului.

Peste 50 de artiști vor urca pe cele trei scene în perimetrul festivalului și două scene pe Masivul Postăvarul, potrivit tvrinfo.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.5 ° C
20.5 °
17.7 °
72 %
2.6kmh
0 %
joi
19 °
vin
26 °
sâm
24 °
Dum
24 °
lun
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii