Accident grav în județul Buzău, unde a fost activat și Planul Roşu de Intervenţie

Accident grav în județul Buzău, unde a fost activat și Planul Roşu de Intervenţie

Accident grav în județul Buzău, unde a fost activat și Planul Roşu de Intervenţie. Un microbuz în care se aflau mai mulți copii a fost lovit de 2 mașini, după ce șoferul care transporta elevii a făcut o manevră fără să se asigure.

Răniții au fost transportați la spital. Traficul a fost blocat complet la ieşirea din oraş spre Ploieşti, timp de două ore. Primele cercetări arată că accidentul a fost provocat de şoferul microbuzului, care ar fi făcut o manevră fără să se asigure. Acum e cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Primele cercetări arată că accidentul a fost provocat de şoferul microbuzului, care ar fi făcut o manevră fără să se asigure. Acum e cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Starea răniților este stabilă din punct de vedere hemodinamic, un singur rănit în vârstă de 18 ani are hemoragie cerebrală și el va fi adus la Spitalul Floreasca din București, a transmis Antonia Ioniță, de la Buzău. Este vorba de șase copii, dintre care cel mai mic are 11 ani, și doi adulți, de 18 și 28 de ani.

S-a deschis și o anchetă penală pe numele șoferului microbuzului, care este și antrenorul clubului de judo din Focșani, pentru vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.2 ° C
20.5 °
20 °
95 %
2.2kmh
0 %
joi
26 °
vin
30 °
sâm
32 °
Dum
35 °
lun
35 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii