Adolescenta dispărută în Sighetu Marmaţiei avea un jurnal secret

Adolescenta dispărută în Sighetu Marmaţiei avea un jurnal secret

Apar noi și noi detalii în cazul fetei de 13 ani, găsită după ce a fugit de acasă. Surse din anchetă spun că, într-un jurnal secret, adolescenta scria despre certurile cu părinţii, dar şi informaţii şocante despre droguri şi întâlniri cu diverşi bărbaţi. În continuare, copila refuză vehement să se întoarcă acasă. 

Înainte să cadă în plasa individului de 34 de ani, cunoscut in lumea virtuala cu numele „mănuşa albă”, adolescenta ar fi încercat să-şi ia viaţa de trei ori. Ultima oară, în parcul Grădina Morii din Sighet, la marginea oraşului, lângă râul Iza, loc în care s-a întâlnit şi cu agresorul, despre care se spune că a drogat-o şi a abuzat-o. Individul era acolo să ia apă de la izvor. În locuinţa socială, insalubră, în care locuia, nu avea nici măcar apă potabilă. Dus la audieri, agresorul a spus că totul s-ar fi petrecut cu acordul copilei.

Copila refuză în continuare să se întoarcă acasă, iar momentan, rămâne în grija asistenţilor sociali.

Printr-o expertiză psihologică vor trece şi părinţii. Sunt încă multe întrebări fără răspuns. Ce probleme sunt în interiorul familiei, de ce părinţii nu au vorbit despre problemele copilei şi de ce fata nu vrea să se întoarcă acasă. Şi, mai ales, cum de nu a fost găsită mai repede.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii