Alexandru Rafila, despre închiderea școlilor în sectorul 5, pentru dezinsecție: „Nu cred că ploșnițele știu unde sunt sectoarele”

Alexandru Rafila, despre închiderea școlilor în sectorul 5, pentru dezinsecție: „Nu cred că ploșnițele știu unde sunt sectoarele”

Eu nu cred că ploșnițele au așa o informație până unde este Sectorul 5 și de unde începe, de exemplu, Sectorul 4”, spune Alexandru Rafila, după ce elevii din Sectorul 5 stau luni acasă pentru dezinsecția în școli. Combaterea acestor insecte se face prin măsuri igienice.

„Eu nu știu exact care este cauza că fix în Sectorul 5… Eu nu cred că ploșnițele au așa o informație până unde este Sectorul 5 și de unde începe, de exemplu, Sectorul 4. În mod evident, este vorba de asigurarea condițiilor igienice în școli. Combaterea acestor insecte, acestor paraziți se face și prin informarea familiilor copiilor, a copiilor, pentru că aceleași măsuri igienice trebuie luate și la domiciliul fiecăruia dintre ei. Sigur, poate fi o problemă legată de o activitate intensă sau o recrudescență a apariției acestor insecte, dar nu pot să fac niciun comentariu. Este foarte bine că se face în Sectorul 5 dezinfecție și lucrul ăsta este foarte bun”, spune Alexandru Rafila, potrivit stiripesurse.ro.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a solicitat aparatului de specialitate din cadrul primăriei demararea tuturor demersurilor necesare pentru suspendarea cursurilor în instituțiile de învățământ din sector luni, pentru dezinsecție în şcoli şi în perimetrul acestora, începând de vineri, 22 martie, după finalizarea orelor de curs.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
11.5 ° C
12.3 °
11 °
88 %
4.1kmh
100 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii