fbpx

Alexandru Rafila: „În PSD, în momentul de față, funcționează un proces de consultare a membrilor de partid”

Membrii PSD au primit, joi seara, un SMS în care ar fi fost întrebați dacă sunt de acord să participe la guvernare și să susțină guvernarea. Informația a fost confirmată și de către deputatul PSD, Alexandru Rafila, la News Pass cu Laura Chiriac, în direct pe B1 TV.

Întrebat dacă a primit și el acest sms, deputatul PSD, Alexandru Rafila a declarat: „Da, am primit chiar două sms-uri”.

Alexandru Rafila a anunțat că în ineriorul PSD, în prezent, există discuții și consultări: „Eu nu cred că este o problemă. În PSD, în momentul de față, funcționează un proces de consultare a membrior de partid, în ceea ce privește opțiunea politică a partidului. Premierul propus nu a obținut sprijinul automat, vor fi discuții și dezbateri în interiorul PSD și, în momentul în care se conturează o opțiune majoritară se va lua o decizie în acest sens. Nu putem discuta despre sprijinirea acestui Guvern în momentul de față”.

„Mi se pare de bun simț să discuți cu un prim-ministru desemnat, domnul Ciucă cu siguranță nu va fi însoțit de președintele PNL atunci când va veni și va veni invitat la sediul PSD, nu în altă formulă”, a explicat Alexandru Rafila, pe B1 TV.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
15.1 ° C
16.1 °
13.9 °
58 %
4.9kmh
0 %
mie
15 °
joi
20 °
vin
25 °
sâm
28 °
Dum
26 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii