Alfred Simonis, liderul deputaților PSD: „Vom participa la discuții cu Nicolae Ciucă, așa cum am fi discutat și cu Dacian Cioloș dacă ar fi solicitat”

Alfred Simonis a declarat că PSD va discuta cu premierul desemnat Nicolae Ciucă, așa cum ar fi discutat și cu Dacian Cioloș dacă ar fi cerut acest lucru.

În momentul în care PNL a refuzat la Florin Cîțu nu vedem de ce nu votează USR guvernul minoritar al PNL, pentru că ieri în Parlamentul României Dacian Cioloș a venit cu un guvern minoritar și dacă urmărim discursul domniei sale vom vedea că ne-a rugat să fim responsabili și să votăm un guvern pentru România. Astăzi domnul Cioloș ne spune că guvernul domniei sale minoritar trebuia să treacă, dar cel al lui Ciucă nu.

PSD are o marjă de manevră mai mică decât și-ar fi dorit să aibă. Noi ne-am fi dorit să nu fim în situația de a nu vota niciun guvern, de a trânti al doilea guvern, de a organiza alegeri anticipate.

Situația în care se află România astăzi, cu un număr de morți mai mare în România decât toate statele UE la un loc”, a declarat Alfred Simonis la Televiziunea Publică.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
ceață
7 ° C
7.1 °
7 °
87 %
0kmh
0 %
lun
11 °
mar
6 °
mie
9 °
joi
10 °
vin
9 °

Opinii