Anchetă la arestul central al Capitalei: Un băiat de 17 ani a reclamat că a fost violat într-o celulă

Anchetă la arestul central al Capitalei: Un băiat de 17 ani a reclamat că a fost violat într-o celulă

Este anchetă la arestul central al Capitalei după un caz de viol. Un băiat de 17 ani a reclamat că a fost agresat fizic și verbal chiar într-o celula unde era închis alături de alți trei adolescenți.

Agresiunile au avut loc săptămâna trecută, pe 11 noiembrie, însă abia acum Poliția Capitalei a dat informații publicității. Adolescentul ar fi fost violat între controalele de rutină ale celulelor de la orele 18.00 și 19.00. Tânărul de 17 ani, aflat în arest preventiv pentru tâlhărie, a reclamat că a fost agresat de colegii de celulă, tot minori cu vârste între 15 și 17 ani, arestați tot pentru tâlhărie. Faptele s-au confirmat la controlul medical. Victima îl cunoștea pe unul dintre agresori. Adolescenții acuzați se aflau în arest preventiv pentru tâlhărie şi conducere fără permis.

Poliția Capitalei a dispus o anchetă internă pentru a stabili dacă polițiștii de la arest și-au respectat atribuțiile de serviciu în ziua în care s-a petrecut incidentul.

La numărul de urgență 119 se pot semnala cazurile de abuz și orice altă formă de violență asupra copilului.

Potrivit sindicaliștilor din poliție, în celule nu există camere de supraveghere întrucât s-ar încălca intimitatea persoanelor arestate. Nu există însă nici buton de panică. Singura variantă pentru un deținut care vrea să ceară ajutor este să strige la gardieni. În urma cercetărilor, agresorii sunt arestați preventiv și pentru viol.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii