Anchetă la Liceul de Artă din Cluj-Napoca, în cazul elevei căzută de la etaj

Anchetă la Liceul de Artă din Cluj-Napoca, în cazul elevei căzută de la etaj

Este anchetă a poliţiei şi a inspectoratului şcolar la Liceul de Artă din Cluj-Napoca, acolo unde o elevă din clasa a zecea a căzut de la etaj. Incidentul a avut loc luni, în timpul unei ore de curs, în prezenţa profesorului de la clasă. Fata a fost internată la Terapie Intensivă, dar acum se simte mai bine.

Fata de 17 ani a depășit cu bine noaptea la Terapie Intensivă. Când a sosit ambulanța la liceu, au găsit tânăra care prezenta multiple traumatisme, conștientă și cooperantă.
Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj: În momentul sosirii echipajului SMURD, fata era cooperantă, conștientă, dar prezenta multiple traumatisme.

La liceu, nimeni nu își poate explica ce s-a întâmplat. Fata a căzut de la etajul 1 în timpul orei de engleză, chiar în prezența profesoarei și a colegilor săi. Reprezentanții Inspectoratului Școlar și polițiștii au stat de vorbă cu cei care au fost martori la incident.

Amalia Gurzău, purtător de cuvânt ISJ Cluj: Se pare că în timp ce profesoara oferea explicații unui alt elev din clasă, aceasta s-a așezat pe pervazul geamului din spatele clasei. Iar când profesoara a atenționat-o să coboare, îndreptându-se spre ea, aceasta a căzut.

Deocamdată nu au fost formulate concluzii, dar surse din anchetă susțin că fata suferea de depresie. Va și fi ea audiată în momentul în care starea de sănătate îi va permite și va fi consiliată psihologic dacă se va stabili că are nevoie, potrivit tvrinfo.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.7 ° C
20.1 °
17.8 °
50 %
4.1kmh
0 %
mar
18 °
mie
24 °
joi
22 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii