Bărbat acuzat că a violat două minore din Capitală, prins de polițiștii din Brașov

Bărbat acuzat că a violat două minore din Capitală, prins de polițiștii din Brașov

Un bărbat de 55 de ani, acuzat că a violat două minore din Capitală, a fost prins de polițiștii din Brașov. În ambele cazuri, bărbatul și-a recrutat victimele în Gara de Nord, din București.

După o primă reclamație depusă de bunicul uneia dintre victime, polițiștii au reușit să stabilească identitatea agresorului cu ajutorul poliției spaniole.

Prima faptă de viol s-a petrecut pe 16 iulie și victima a fost o minoră de numai 10 ani.

Fetița, care locuiește numai cu bunicul ei, i-a povestit acestuia ce s-a întâmplat. Imediat, bunicul a alertat poliția. A fost făcută și o recoltare de probe biologice, extrem de importantă în astfel de situații.

După ce au obținut ADN-ul bărbatului, polițiștii au încercat să îi stabilească identitatea așa că au început căutările în baze de date. Au reușit să îl gasească în baza de date a poliției spaniole.

Astfel, a reieșit că e vorba despre un bărbat care a mai fost cercetat și condamnat în Anglia și Spania pentru fapte de agresiune sexuală, tâlhării și furturi. Și în România mai fusese condamnat pentru furturi, spun surse judiciare.

Pe 31 octombrie agresorul a recidivat. Tot în Gara de Nord, a racolat o altă fată, de 15 ani. Pe 4 noiembrie, agresorul a fost prins în gara din Brașov acolo unde, spun surse judiciare, își căuta o altă victimă. Cei care îl cunosc sunt revoltați de faptele sale, potrivit stiri.tvr.ro.

În prezent, bărbatul prins de polițiștii Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei este arestat preventiv pentru 30 de zile.

La numărul 119 puteți raporta cazurile de abuz, exploatare și violență asupra copiilor.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
8.9 ° C
11.6 °
5 °
60 %
2.1kmh
0 %
sâm
18 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
5 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii