Bilanțul persoanelor care și-au pierdut viața în incendiul de la Matei Balș ajunge la șapte

Bilanțul persoanelor care și-au pierdut viața în incendiul de la Matei Balș ajunge la șapte

Bilanțul victimelor care au murit în urma incendiului de la Institutul ”Matei Balș” din Capitală se ridică la șapte. Potrivit informațiilor, a şaptea victimă a incendiului de la Institutul Matei Balş este o femeie în vârstă de 67 de ani. Femeia era internată tot la Institutul Matei Balş și a fost transferată într-un alt pavilion.

Ministerul Sănătății a anunțat, duminică, că un nou deces a fost înregistrat în randul pacienților de la Institutul Național de Boli Infectioase „Matei Balș” după incendiul produs. Este vorba despre o pacientă în vârstă de 67 de ani, care a fost internată în pavilionul V al unității sanitare, la un etaj superior. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă de infecție cu SARS Cov-2, dar stabilă, prezenta comorbidități.

Ministerul Sănătății a anunțat și sâmbătă decesul unui bărbat ce a fost transferat de la Institutul Național de Boli Infectioase „Matei Balș” după incendiul produs. Medicii spun că bărbatul era intubat, însă nu prezenta leziuni din cauza flăcărilor. Acesta a murit la Spitalul Universitar.

Anchetatorii continuă verificările menite să stabilească motivul pentru care a izbucnit incendiul. Sâmbătă, rudele primelor cinci victime au fost chemate la Institutul Național de Medicină Legală pentru identificare.

Cinci oameni au murit vineri dimineață într-un incendiu care a izbucnit la pavilionul 5 al Institutului Matei Balș din Capitală.

În secția care a luat foc erau internați pacienți bolnavi de coronavirus. Trei persoane au fost găsite carbonizate în salon, iar cea de-a patra a murit mai târziu. A cincea victimă a fost descoperită într-o baie, la câteva ore de la producerea tragediei. Procurorii au deschis dosar penal pentru omor din culpă.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.3 ° C
12.1 °
8.9 °
71 %
4kmh
0 %
Dum
18 °
lun
16 °
mar
11 °
mie
20 °
joi
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii