Lăsați în frig și fără apă caldă în apartamente, pe timp de iarnă: Bucureștenii suferă în continuare

Lăsați în frig și fără apă caldă în apartamente, pe timp de iarnă: Bucureștenii suferă în continuare

Problema apei calde și a căldurii nu s-a remediat nici până în ziua de astăzi. Sute de bucureșteni sunt lăsați în frig fără caldură în caloriferele din apartamente dar și fără apă caldă. Cauzele pentru care mai multe blocuri din cele 5 sectoare afectate rămân încă pe baza unor avarii. Primăria ridică din umeri nepăsătoare când este întrebată când și cum se va rezolva veșnica problemă din Capitală.

În plină iarnă locuitorii din Capitală sunt lăsați să îndure frigul din apartamentele neîncălzite, cu toate că în urmă cu puțin timp atât Primăria Capitalei, cât și principalul furnizor de apa caldă și încălzire în sistem centralizat au asigurat cetățenii că avariile vor fi rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

Cu toate acetea însă se pare că aceste avarii se înmulțesc zi de zi, fără să aibă o cauză stabilită. Potrivit Termoenergetica, în fiecare dintre cele cinci sectoare, sunt zeci de blocuri care figurează cu ”parametri insuficienţi de furnizare a agentului termic”, fie numai pentru încălzire, fie şi pentru apă caldă. Unele dintre blocuri sunt afectate de sâmbătă sau de duminică, iar altele de luni, însă sunt şi blocuri care au probleme cu încălzirea din 13 sau din 14 ianuarie.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. lucrează în regim continuu pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor”, anunţă Termoenergetica.
Compania menţionează că situaţia se va normaliza în cursul zilei de luni până la ora 18:00, însă precizează că ”termenul afişat pentru punerea în funcţiune a punctelor termice este estimat”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.1 ° C
11.6 °
10 °
86 %
2.6kmh
0 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii