Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, susținută în unanimitate de PSD București

Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, susținută în unanimitate de PSD București

Gabriela Firea a anunțat că Biroul permanent al PSD București a decis, în unanimitate, să îi susțină candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei.

„Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura mea pentru Primăria Capitalei. Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea orașului, pentru oamenii care sunt abandonați de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

În ceea ce privește primăriile de sector, social-democrații au decis să susțină candidaturile actualilor edili: Robert Negoiţă (S3), Daniel Băluţă (S4) şi Cristian Popescu Piedone (S5). Pentru celelalte sectoare, vor face sondaje și vor stabili cine va fi propus. „Am decis că vom realiza sondaje şi alte cercetări pentru: Sectorul 1 – Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educaţiei; Sectorul 2 – Rodica Nassar, deputat şi preşedinta organizaţiei PSD Sector 2, prefectul Rareş Hopincă şi deputatul Dan Cristian Popescu; Sectorul 6 – senatorul Gabriel Mutu”, a mai transmis Gabriela Firea.

Fostul primar general spune că PSD are un singur obiectiv în Bucureşti: „să salvăm Capitala de falşii salvatori. Bucureştenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereuşite! Acest oraş trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiştii în administraţie care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc şi muncesc în Capitală. Echipa social-democrată este pregătită să lupte pentru bucureșteni, pentru București! Am demonstrat că putem și avem această mare responsabilitate față de cetățeni.

Le mulțumesc tuturor colegilor de la cele șase sectoare, membrilor organizațiilor interne de femei, pensionari și tineri pentru încrederea acordată și susținere!”, a conchis Gabriela Firea.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
12.2 ° C
13.3 °
11 °
89 %
3.6kmh
0 %
Dum
22 °
lun
23 °
mar
23 °
mie
22 °
joi
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii