Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc, de 1 decembrie

Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc, de 1 decembrie

Ziua României se sărbătorește și la Cascada Niagara, grație unei inițiative a Ambasadei României din Ottawa și a emisiunii Noi Românii, realizată de timișoreanul Raul Dudnic.

„La solicitarea emisiunii noastre TV, Noi Românii, Niagara Parks Commission a fost de acord să lumineze cascada în culorile steagului românesc în onoarea Zilei Naționale a României, în data de 1 decembrie, între orele 21.45 și 22. Mulțumim comisiei Niagara Parks care a fost de acord să accepte cererea noastră cu un preaviz atât de scurt“, spun inițiatorii acestei acțiuni. Iluminarea cascadelor poate fi văzută în direct pe acest link – https://www.cliftonhill.com/niagara-falls/livecam?fbclid=IwAR1SsP_qmRVFK6ZA7jG9nVDoLFNxVaXFlhaC6Bh62x5yM6gZg3q1eP9DBek

Recent, timișoreanul Raul Dudnic a câștigat premiul pentru televiziune acordat de The Canadian Ethnic Media Association (CEMA), la cea de-a 42-a ediție a evenimentului „Annual Awards for Journalistic Excellence“, distincțiile fiind acordate în cadrul unui spectacol virtual care a avut loc în seara zilei de 18 noiembrie. În 1995, Raul Dudnic a plecat definitiv în Canada, unde realizează diverse emisiuni dedicate comunității românești.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.1 ° C
11.6 °
10 °
86 %
2.6kmh
0 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii