Caz șocant în Spania: Român găsit mort alături de alte trei persoane

Caz șocant în Spania: Român găsit mort alături de alte trei persoane

Descoperire șocantă în Spania. Un român a fost găsit mort alături de alți doi bărbați și o femeie, spanioli, într-o casă din centrul orașului Toledo, potrivit efe.com.

„Este posibil ca (gazul butan) să fi trecut dintr-o cameră în alta”, a declarat Pérez Castillo. Cazul este în curs de investigare, a subliniat el.

Autoritățile au fost alertate marți, în jurul orei 19:20, de o femeie care a cerut ajutor pentru că nu mai știa nimic de o cunoștință de-a sa de câteva zile.

Ultima dată când a fost văzută în viață a fost vineri, 15 martie, chiar dacă până în prezent nu a fost depusă nicio sesizare cu privire la dispariția unor cunoștințe sau rude. Doar acea femeie a alertat autoritățile, când a văzut că nu a mai primit niciun semn la cunoștința ei, potrivit primelor informații.

Casa în care românul și cei trei spanioli au fost găsiți era închiriată, iar la rândul ei, închiriată pe camere. Pompierii au găsit trupurile neînsuflețite în camere diferite, un bărbat într-o cameră, un alt bărbat în altă cameră și un bărbat și o femeie în cea de-a treia.

Trupurile celor patru persoane decedate nu prezentau niciun semn de violență. Agenții de poliție cred că o posibilă cauză a morții a fost intoxicația cu monoxid de carbon, din cauza ardeii deficitare a sobei cu gaz.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
15.9 ° C
17.2 °
14.9 °
72 %
3.6kmh
75 %
sâm
22 °
Dum
23 °
lun
25 °
mar
22 °
mie
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii