fbpx

Ciucă: Participarea tinerilor la programul de Internship poate contribui la ajustarea proiectelor derulate la nivelul Guvernului

Ciucă: Participarea tinerilor la programul de Internship poate contribui la ajustarea proiectelor derulate la nivelul Guvernului

Participarea tinerilor în cadrul programului de Internship guvernamental poate contribui la modelarea, la ajustarea proiectelor care sunt în derulare la nivelul Guvernului, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Şeful Executivului a participat luni la evenimentul de lansare a Programului oficial de internship al Guvernului României – ediţia a IX-a, 2022.

„Este un demers benefic, atât pentru instituţiile guvernamentale, cât şi pentru dumneavoastră. (…) Vă oferă posibilitatea să vă faceţi o imagine reală, practică, asupra modului în care se desfăşoară activităţile, analizele şi procesele la nivel guvernamental. Şi, de asemenea, o activitate foarte importantă, vă puteţi da seama cum se derulează procesul de luare a deciziilor la nivelul fiecărei instituţii în parte. Pentru mine, personal, prezenţa tinerilor în acest program este şi mai importantă, ţinând cont că, aşa cum ne-am asumat la nivel de coaliţie, la nivelul programului de guvernare, la nivel personal, tot ceea ce facem facem pentru dumneavoastră, pentru generaţia viitoare şi văd astfel participarea la astfel de proiecte ca fiind una prin care putem să beneficiem de tot ceea ce înseamnă energia, dinamismul, optimismul tinerei generaţii şi bineînţeles contribuţia nemijlocită a fiecăruia dintre dumneavoastră la modelarea, la ajustarea tuturor proiectelor care sunt în derulare „, a explicat Nicolae Ciucă.

Premierul i-a încurajat pe tinerii selecţionaţi în cadrul programului să caute să-şi aducă propria contribuţie în activitatea de implementare a proiectelor în care vor fi implicaţi.

„Vă încurajez (..) să lăsaţi acolo o amprentă, nu contează, cât de mică, de care să fiţi mândri mai târziu că aţi avut, atunci când aţi lucrat în acest program, o contribuţie, aţi avut un rol în tot ceea ce a însemnat derularea practică, reală a procesului, a activităţii de implementare a proiectelor în care veţi fi implicaţi”, a declarat Ciucă.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
23.7 ° C
24.9 °
22 °
66 %
0.5kmh
0 %
Dum
32 °
lun
31 °
mar
35 °
mie
36 °
joi
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii