Copil atacat, într-o comună din Teleorman, de 6 câini comunitari

Copil atacat, într-o comună din Teleorman, de 6 câini comunitari

Un copil de 13 ani din București, aflat pe un moped, a fost atacat, marți, într-o comună din Teleorman, de 6 câini comunitari, potrivit Mediafax.

Un copil de 13 ani din București, aflat în vizită la bunici, în comuna Conțești, județul Teleorman, în timp ce se deplasa pe un moped, a fost atacat de 6 câini comunitari, ulterior acesta reușind să se refugieze în curtea unei persoane.

În urma evenimentului, copilul a fost rănit, fiind transportat de tatăl său la spital.

„Tatăl minorului, în timp ce se deplasa în municipiul Alexandria cu autoturismul având semnalele de avarii în funcțiune și cu viteză, a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Alexandria. În urma discuțiilor purtate cu tatăl minorului și evaluând situația de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiții de siguranță la unitatea medicală. Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Poliția Teleorman.

A fost întocmit dosar penal pentru neluarea de către proprietarul sau deținătorul temporar al câinilor, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
0.6 ° C
1.1 °
-1.1 °
82 %
4.6kmh
0 %
vin
6 °
sâm
5 °
Dum
2 °
lun
2 °
mar
-0 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii