Cu aur la toate probele: Lotul de gimnaste victorioase a venit acasă

Cu aur la toate probele: Lotul de gimnaste victorioase a venit acasă

România a câștigat 14 medalii la Campionatul European de gimnastică feminină, dintre care 8 sunt de aur. După victoria memorabilă din Turcia, lotul de gimnaste s-a întors acasă gata pentru sărbători.

Această victorie marchează un nou record al țării la junioare și senioare: aur la toate probele la un Campionat European. Rezultatele excepționale marchează și faptul ca România a cucerit, după 28 de ani, aurul pe echipe la junioare.

„Avem foarte mult de lucru, foarte mult de muncit în continuare. Știm ce trebuie pus la punct, ce avem de făcut în următoarea perioadă și sperăm ca rezultatul final să fie cel așteptat – calificarea la jocurile olimpice”, a declarat Lăcrămioara Moldovan, antrenor, potrivit Digi24.

„Sunt bucuroasă că am reușit să îmi fac treaba cât de bine am putut, doar că știu că trebuie în continuare să fiu la fel de muncitoare, să fiu perseverentă pentru a avea cât mai multe rezultate de acest fel”, a spus Ana Bărbosu.

„Sincer, nu am cuvinte, poate nici nu mi-am revenit după emoțiile create de acest copil deosebit. De toți copii deosebiți care au reușit rezultate fenomenale. Așa cum a spus și Ana, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, trebuie să rămânem modeste, modești și să ne dorim în continuare la fel de mult pentru a arăta că putem”, a declarat Daniela Trandafir, arbitru de delegație.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
10 ° C
10.1 °
9.9 °
81 %
4.6kmh
20 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
13 °
mie
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii