Doi dintre suspecții crimei din Sibiu au fost prinși în Scoția și Irlanda de Nord

Doi dintre suspecții crimei din Sibiu au fost prinși în Scoția și Irlanda de Nord

Doi dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinşi. Ei au fost localizați în Irlanda de Nord și în Scoția, după ce au fost dați în urmărire internațională și pe numele lor au fost emise mandate de arestare în lipsă pentru omor calificat și tâlhărie. Bărbații sunt originari din satul doljean Zăval. 

Marian Minae și Laurențiu Ghiță sunt cei doi suspecți prinși duminică. Minae a fost prins în Irlanda de Nord, iar Laurențiu Ghiță în Scoția.

Al treilea suspect căutat de poliție este Costinel Zuleam. Acesta are ultimul domiciliu cunoscut la 13 km de localitatea Zăval, de unde sunt ceilalți doi suspecți.

În Zăval, localnicii au fost șocați să afle că doi dintre consătenii lor sunt principalii suspecți în cazul înfiorător de la Sibiu.

„În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul general al Poliției Române.

Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora.

Poliția Română le mulțumește partenerilor interni și externi pentru sprijinul acordat în prinderea celor doi bărbați.

Anchetatorii continuă investigațiile pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în dosarul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, potrivit stiri.tvr.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.2 ° C
20.5 °
20 °
95 %
2.2kmh
0 %
joi
26 °
vin
30 °
sâm
32 °
Dum
35 °
lun
35 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii