Donald Sutherland, unul dintre cei mai îndrăgiți și talentați actori, a încetat din viață

Donald Sutherland, unul dintre cei mai îndrăgiți și talentați actori, a încetat din viață

Donald Sutherland, unul dintre cei mai îndrăgiți și talentați actori, a încetat din viață. Avea 88 de ani și suferea de cancer.

Actorul Donald Sutherland a decedat joi, 20 iunie. Anunțul a fost făcut de fiul actorului canadian, Kiefer Sutherland, care a precizat că tatăl său a suferit de o lungă boală.

”Cu inima grea, vă spun că tatăl meu, Donald Sutherland, a murit. Personal cred că este unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului. Niciodată descurajat de un rol, bun, rău sau urât. A iubit ceea ce a făcut și a făcut ceea ce a iubit și nu se poate cere niciodată mai mult decât atât. O viață bine trăită”, a scris acesta pe rețeaua X.

Donald Sutherland a jucat în numeroase filme care au încântat publicul.

Înalt, cu ochi albaștri și o voce pătrunzătoare, Sutherland a avut o lungă carieră, începută încă din anii ‘60. Deşi celebru, a fost unul dintre puținele staruri care nu au avut nici o nominalizare la premiul Oscar.

S-a căsătorit de trei ori și a avut cinci copii.

Premierul Justin Trudeau l-a omagiat pe marele artist despre care a spus că a fost un om cu o prezență puternică, un actor strălucitor și un mare canadian.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
22.8 ° C
24.1 °
22.8 °
88 %
2.6kmh
0 %
mie
35 °
joi
33 °
vin
31 °
sâm
33 °
Dum
35 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii