Elevul din Târgu Mureş care şi-a bătut diriginta şi a băgat-o în spital a fost suspendat

Elevul din Târgu Mureş care şi-a bătut diriginta şi a băgat-o în spital a fost suspendat

Elevul din Târgu Mureş care şi-a bătut diriginta şi a băgat-o în spital a fost suspendat şi nu va merge la şcoală cinci zile. Aceasta este pedeapsa pe care a primit-o.

Între timp, diriginta, care a fost internată cu mai multe răni pe corp, a făcut plângere penală.

După ce a fost lăsat în libertate de anchetatori, profesorii din şcoală s-au plâns că se tem să mai meargă la cursuri. Suspendarea elevului pentru o perioadă de cinci zile a venit din parte consiliului profesoral care a fost validată de Consiliul de Administrație a Colegiului.

Elevul de 15 ani este cercetat şi de inspectorii şcolari care susţin că după perioada de suspendare de cinci zile este posibil să fie propusă şi o altă sancțiune pentru acesta. Suspendarea este cea mai dură sancțiune care poate fi aplicată, conform Legii Educației, potrivit antena3.ro.

Reamintim faptul că elevul de clasa a VIII-a de la liceul din Târgu Mureş a fost încătușat şi dus la Poliţie după ce a făcut scandal la şcoală.

Apoi s-a întors împreună cu mama lui şi au amenințat-o pe dirigintă cu moartea. În plus, elevul a lovit-o pe profesoară, care a fost preluată de un echipaj SMURD.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
13 ° C
14.9 °
12 °
87 %
4kmh
40 %
Dum
22 °
lun
23 °
mar
23 °
mie
22 °
joi
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii