Este rândul miniștrilor să se vaccineze împotriva virusului SARS COV-2

Este rândul miniștrilor să se vaccineze împotriva virusului SARS COV-2

Campania de vaccinare împotriva noului coronavirus a ajuns și la Palatul Victoria. Astăzi a venit rândul miniștrilor să se vaccineze. Rând pe rând, membrii guvernului au primit serul imunizant. La ieșirea din centrul de vaccinare, cu toții s-au arătat încrezători că, în această manieră, vom scăpa cât mai curând de pandemie. De asemenea, aceștia i-au îndemnat pe oameni să nu se teamă de vaccinare.
Membrii Guvenrului au ajuns la spitalul militar din capitală la ora zece. Rând pe rând, miniștrii din cabientul Cîțu au fost vaccinați. După ce au primit serul imunizant, au stat, conform procedurii, un sfert de oră sub supravegherea medicilor. Aceștia s-au asigurat că nu manifestă efecte adverse. La ieșire, ministrul Apărării a declarat că s-a vaccinat pentru a-și proteja apropiații.

NICOLAE CIUCĂ
M-am vaccinat pentru că sunt convins că, doar în acest fel, putem să punem capăt pandemiei care ne-a dat viețile peste cap, sunt convins că acest vacicn este sigur și mă poate ajuta atât pe mine, iar, prin gestul meu, sunt convins că pot ajuta și pe cei din jur.

Și ministrul de la Transporturi a ieșit încrezător din centrul de vaccinare. Lucian Bode a spus că este convins că, odată cu vaccinare, va fi oprită pandemia de coronavirus.

LUCIAN BODE
M-am vaccinat având un sentiment de încredere, încredere in știință, încredere că suntem pe drumul cel bun. Eu consider că este singura modalitate de a scăpa de această pandemie. Încredere că suntem pe drumul cel bun pt a ne recâștiga dreptul la o viață normală.

Alexandru Nazare, șeful de la Finanțe i-a asigurat pe oameni că este o procedură simplă și i-a îndemnat să meargă să se vaccineze.

ALEXANDRU NAZARE
Am făcut vaccinul astăzi, a fost usor, a fost simplu, nu doare. Vaccinarea este o premisă esențială pt revenirea la normalitate, pentru reluarea activității economice și pentru relansarea economică. Așadar, vă recomand, vă îndem, veniți cu încredere, vaccinați-vă.

Și vicepremierii Dan Barna și Hunor Kelemen au făcut recomandări.

BARNA, vicepremier
Le recomand tuturor celor care ne urmăresc să se inscrie, să se vaccineze. Este singura șansă prin care putem să ieișm din zona pandemiei și să intrăm într-o logica firească, de țara normală. Vaccinul este sigur, este necesar.

KELEMEN HUNOR
Sunt convinsă că prin vaccinare putem depași această etapă a pandemiei și să revenim la viața normală. De aceea le recomand și eu tuturor să se înscrie, să meargă la vaccinare, nu există niciun pericol.

Locurile libere pentru vaccinare s-au dat ca pâinea caldă în marile oraşe. În acest moment nu se mai pot face programări pentru ianuarie şi februarie în Bucureşti, Cluj, Sibiu sau Braşov.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.7 ° C
21.1 °
20 °
56 %
2.1kmh
0 %
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii